tag:blogger.com,1999:blog-33474139.post1760066965984076516..comments2023-09-16T10:54:11.346+03:00Comments on Tuulentupa: Mausteinen tonnikalapastaAurinkotuulihttp://www.blogger.com/profile/14702728345416494470noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-33474139.post-48205856376595074532008-11-07T09:13:00.000+02:002008-11-07T09:13:00.000+02:00Kiitokset vinkistä. Tämän oli nyt tarkoitus olla p...Kiitokset vinkistä. Tämän oli nyt tarkoitus olla pikaruokaa, mutta varmasti pidempi hauduttelu vielä syventäisi makuja. Ja sokeri tosiaan tekee tomaatista makeamman ja mehevämmän makuisen, mutta tässä oli paljon muitakin makuja, joten sokeri ei ollut niinkään välttämätön. Ensikerralla tosin voisi kokeilla sitäkin kikkaa :).Aurinkotuulihttps://www.blogger.com/profile/14702728345416494470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33474139.post-25948576770128497822008-11-05T13:32:00.000+02:002008-11-05T13:32:00.000+02:00Tämä ruoka on hyvää, mutta vielä parempaa siitä sa...Tämä ruoka on hyvää, mutta vielä parempaa siitä saisi jos käyttäisi pidemmän ajan hauduttamiseen (ainakin puoli tuntia tai 45 min) sekä taittaisi tomaattimurskan makua pyöreämmäksi hyppysellä sokeria. <BR/><BR/>Mutta varmasti hyvää näinkin!Anonymousnoreply@blogger.com