sunnuntai, lokakuuta 28, 2007

Nakkikastiketta ja peruna-porkkanamuusia


NAKKIKASTIKE

1 pieni paketillinen nakkeja
1 pieni sipuli
1 rkl margariinia
2 dl kevyttä ruokakermaa
1 rkl ketsuppia
1-2 tl sinappia
1 rkl HP-kastiketta
mustapippuria

Pilko sipuli pieneksi. Paista sipuli ja nakit margariinissa hyvällä lämmöllä niin, että niihin tulee hiukan paistopintaa. Sekoita muut kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku. Kaada kastike pannulle ja kuumenna. Tarjoa peruna-porkkanamuusin ja raikkaan salaatin kera.

4 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Täälläkin on taas herätty syksyyn. :-) Nakkikastike muusilla kuulostaa ihanan kotoisalta... Kai se sienimakkara quorn pian Suomeenkin rantautuu niin jos pääsis atrioimaan :-P

Aurinkotuuli kirjoitti...

Juu, vihdoin ehdin ylipäätään kokata. Olen ollut jatkuvasti reissun päällä ja ahkeroinut opintojen parissa. Ehkä viikonloppuna ehdin kokeilla kurpitsareseptiäsi :).

Meri, Helsinki kirjoitti...

Vastailinkin Monkeyyn tuosta kurpitsoisesta. Raportoi sitten koko kekkerimenu :-) Mulla jää tänä vuonna kyllä halloweeninjuhlinta auttamatta väliin, tosin niin se jäi viimeksikin. Onneksi joulua ehtii tänä vuonna fiilistellä riittävästi <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tervetuloa uusille sivuilleni! Vaihda halutessasi linkki ohjautumaan oikeaan osoiteeseen listassasi.

Osoite toimii tulevasta yöstä eteenpäin.

www.hellapoliisi.fi

Terveisin Hellapoliisi (ent Lintu75)