sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Ruokatorstai: Kinuskibanaanit

Ja sittenpä vielä kolmas postaus samaisesta aarreaitasta, nyt kun kerran vauhtiin päästiin. Tämä pisti silmään jälkkäriosiossa ja hauskaksi yllätykseksi sitä olikin itse asiassa suositeltu mausteisten lohimedaljonkien jälkimaininkeihin. Ja niinpä teimme.  Tämäkin resepti, oli osastoa: helppo, nopea ja maukas... tai oikeastaan tämä vie kyllä ihan koko kielen mennessään :D!



KINUSKIBANAANIT (4:lle)

3-4 banaania
4 rkl kinuskikastiketta
ripaus kanelia
2 rkl mantelirouhetta (en laittanut)

Leikkaa banaanit pituussuunnassa kahtia ja  asettele kehäksi mikron kestävään astiaan. Valuta päälle kinuskikastike ja ripottele pinnalle mantelirouhe sekä hiukan kanelia. Kuumenna banaaneita mikrossa täydellä teholla n. 3 minuuttia. Tarjoa kuumina vaniljajäätelön kera.

2 kommenttia:

Ketturouva kirjoitti...

Hih, näistäpä tuleekin torstain jälkiruoka. :)

Luulin kommentoineeni tuota tavoitetta kuukauden ruokatorstai-postauksesta, mutta taisin nähdä vain unta että tein niin. Täällä kuitenkin mielenkiinnolla seuraillaan tavoitteessa pysymistä - tähän mennessä olet huomattavasti vahvemmilla kuin me, joiden helmikuun toscanalainen vielä odottaa toteuttamistaan.

Aurinkotuuli kirjoitti...

Hih, kiitosta kannustuksesta. Toinen kuukausi on jo pulkassa, mut saas nähdä miten ne 10 seuraavaa! Ainakin yritys on kova :). Tsemppiä teillekin lupauskokkailuihin!!