lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Tuulentuvan jäätelöbaari

Enpä nyt saa päähäni kenen (*muoks* sehän oli Ketun keittö) blogikommenttiin heitin idean jäätelöbaarikutsuista. Noh, se nyt oli joka tapauksessa niin kutkuttava, että pian olikin jo ruvettava toimeen. Teemasta tarvitsi hädin tuskin mainita, kun oli jo monta innokasta jäätelönsyöjää värvätty! Tässä saattoi meikäläisen puolelta olla myös pienoista nostalgisointia, sillä tuli aikoinaan vietettyä kesä jos toinenkin jäätelökioskin tyttönä.

Ideanahan kutsuissa oli siis hankkia porukalla älyttömät määrät jätskiä sekä lisukkeita... ja sitten ei kun järjettömien jäätelöannosten tekoon! Kaikki saivat tuoda oman makunsa mukaisia herkkuja. Meillä kahdeksan hengen tarjoilu koostui viidestä litrasta jäätelöä (lakritsa, vanilja, päärynä, tiikeri ja suklaa), isosta määrästä sekalaisia karkkeja, säilykehedelmistä, kermavaahdosta, kekseistä sekä kinuskikastikkeesta. Ja lähes kaikki meni! Seuraavassa pari herkullista esimerkkiä illan annoksista :).



(P.S Mainittakoon, että jopa Makuunin työntekijä oli kateellinen, kun irtokarkkiostoksilla innoissani hehkutin jäätelöbaarikutsuista :D!!!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana idea!
pakko toteuttaa joskus.

Aurinkotuuli kirjoitti...

Suosittelen, oli †osi kivaa :)!!