sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Porkkana-cashewpihvit

Tämä mainio reseptilainaus on Lettupannulasta. Pihvien maku oli hyvin mieto, mutta hyvä. Vieläkin parempia näistä tosin mielestäni tulisi, jos niihin saisi himpun verran enemmän terää.  Yrttejä voisikin kaiketi laittaa enemmän, ehkäpä ropsaus rakuunaa tai kirveliä. 


PORKKANA-CASHEWPIHVIT

3 dl hienoa porkkanaraastetta
1 dl cashewpähkinöitä paahdettuna ja rouhittuna
1 dl tuoretta persiljaa silppuna
1/2 dl korppujauhoja
( tarvittaessa 1-2 kananmunaa)
2-3 rkl vettä
1/2 tl suolaa
Paistamiseen: (kylmäpuristettua) rypsiöljyä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile pihveiksi. Muotoile pihveiksi ja paista muutama minuutti per puoli eli kunnes pihvit ovat saaneet hyvin väriä. Tarjoa lohkoperunoiden ja jogurttikastikkeen kera.

2 kommenttia:

Pelleriina kirjoitti...

Hei! Kirjoitan kiittääkseni sinua ihanista ruokaohjeista. Olet oikein kuvia napsinut. En voi kuin kateellisena katsoa sivusta sinun ahkeruutta ruoanlaiton suhteen. Kun edes kymmenesosan jaksaisin tehdä tuosta määrästä mitä sinä teet niin olisin jo paljon aktiivisempi mitä nyt! Kokeilen ehdottomasti muutamaa ohjetta.

Jos joskus olet vailla käsityövinkkejä tai lähinnä askarteluvinkkejä niin käy vastavierailulla http://www.tirlittan.suntuubi.com

Mukavaa talvea!

Aurinkotuuli kirjoitti...

Kiitos paljon kommentistasi! Mukavaa tietää, että joku seurailee blogia ja onpa saanut täältä vielä inspiraatiotakin :). Kivan näköinen blogi sinullakin, kävin vilkaisemassa. Olen itsekin aikamoinen nipertelijä ja käsityöihminen - tosin en täällä kovasti niistä asioista melua pidä. Tervetuloa jatkossakin vierailulle. Minäkin tulen käymään blogissasi sitten paremmalla ajalla, jospa saisin sieltä jotakin kivoja "vaihtarireseptejä" askarteluihin!