perjantaina, elokuuta 31, 2007

SYYSKILPAILU!!


Kuin huomaamatta on minunkin (7.4-07 asetettu) kävijälaskurini pompsahtanut 30 000 rajan ylitse. Suuret kiitokset kaikille kävijöille ja kommentoijille :D. Ajattelinkin nyt suuren kävijämäärän ja syksyn kunniaksi järjestää pienen RESEPTIKILPAILUN!
Säännöt ovat seuraavat:
Lähetä minulle syksyinen suosikkireseptisi tai kehittele täysin uusi ohje. (Olethan kohtelias ja ilmoitat reseptin lähteen, jollet ole ohjetta itse kehittänyt.) Ainoana ehtona on että ruoka sisältää kauden tuotteita, kuten sieniä, marjoja tai vaikkapa riistaa. Voit siis kokata alkupalaa, pääruokaa, jälkiruokaa, säilykkeitä tai mitä ikinä keksitkin. Kaikkien lähettäneiden kesken arvotaan kotitekoinen, syyshenkeen toteutettu ruokalahja. Lisäksi valitsen resepteistä kolme mielestäni mielenkiintoisinta, jotka saavat kunniamaininnan ja pääsevät Tuulentuvan kokeiluun. Lähetä reseptisi osoitteseen tuulentuvassa@gmail.com 30.9.2007 mennessä. Otan kilvan ratkettua yhteyttä voittajaan tarkempia yhteystietoja varten ja lähetän lahjan lokakuun aikana. Onnea kisaan!!

Terveisin: Tuulentuvan emäntä

(Samaan hegenvetoon suosittelen kaikkia tutustumaan vetoomukseen suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Syksyisiä metsän ja muun luonnon antimia pursuilevat ruuat kun ovat ehkä sitä suomalaista kulttuuria omimmillaan. Vetoomukseen pääset tästä. )

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista...taidanpa osallistua :) tänään ja huomenna pukkaa kiirusta,mutta katsellaan missä välissä kerkiäisin,jotain suunitella(yritän keksiä jotain omaa);)


ps.kommentointi on jäänyt vähille,koska jossain vaiheessa kaikkiin blogeihinn blogspotissa oli vaikea päästä ja vielä vaikeampi kommentoida,seli seli ;)

Puputar kirjoitti...

Kävin osallistumassa kilpailuun. Ei mitään kovin omaperäistä mutta varmasti herkullista - kanttarellikastiketta!

Aurinkotuuli kirjoitti...

Hienoa, että osallistutte. Sitä mukavampaa mitä enemmän saan teiltä ihania reseptejä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Löysin sivusi Pastanjauhajien kautta. Kylläpä onkin mielenkiintoisia reseptejä! Ihan tuli vesi kielelle.
Osallistun nyt samalla kilpailuun, kun sattumalta juuri eilen postasin tekemäni kurpitsapiirakan ohjeen. Siinä on itse kehittelemäni täyte, tai ainakaan en ole muualta löytänyt tuollaista ohjetta. Pohja on ihan keittokirjasta napattu.

Anonyymi kirjoitti...

Juu,siis osallistun luumupiirailla...laitoin sinulle postia,mahtoiko tulla perille?!Mutta yritän linkittää tätä kautta jos osaan ;D

Meri, Helsinki kirjoitti...

Tsaukki! Suikaloin kurpitsaa uuniin ja osallistun sen voimin, ohje tosiaan Gloriasta kuten postauksessa mainitsen. :-)

http://monkeyfood.net/2007/09/21/aurinko-nousee/

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Minun täytyy kysäistä, että lasketaanko vatut vielä kauden marjoiksi? :)

Aurinkotuuli kirjoitti...

Minusta kaikki marjat voi laskea "kauden" marjoiksi, koska nyt syksyllähän niitä aletaan säilöäkin. Vaikka virallisestihan syksyisiä marjoja ovat puolukat, mustikat ja hillat jne. Raja menee kuitenkin tässä kisassa hyvin pitkälti siinä, mitä itse pitää kauden tuotteena.

Anonyymi kirjoitti...

Ool rait, no minäpä postaan oman reseptini huomenissa!

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä minun reseptini http://keittis.vuodatus.net/blog/840581

Tusla kirjoitti...

Meiltäkin osallistutaan tällä postauksella! Jos vielä ehtii mukaan...

Tusla kirjoitti...

siis tällä: http://soppakellari.blogspot.com/2007/09/juustoinen-suppilovahverokeitto.html

Juhlatar kirjoitti...

Hei..jo vielä kerkeää minäkin osallistuisin, anopilta opittu puolukkapiiras, joka on takuulla hyvää ja todella helppo tehdä. Postauksen löydät osoitteesta :

http://juhlatar.vuodatus.net/blog/678799

Aurinkotuuli kirjoitti...

Hei Tusla ja Juhlataren! Ehditte mukaan aivan mainiosti. Suoritan tänään tai huomen illalla arvonnan sekä valitsen 3 reseptiä koekeittiööni. Myös tulosten julkistaminen tapahtuu viimeistään huomenissa :). Onnea arvontaan kaikille kisaan osallistuneille!

Aurinkotuuli kirjoitti...

Hei!

Arvonta on suoritettu, mutta kunniamainintojen valitseminen on vaikeaa! Hyviä reseptejä tuli kasapäin. Opiskelukiireiltä en ole ehtinyt kunnolla vertailla reseptejä, joten postaukseen menee vielä päivä tai pari. Odottakaahan vielä hetki kärsivällisinä :)!

Terv. Tuulentuvan emäntä