Alkuperäisen reseptin mukainen pihvi |
3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
0,5 dl ruokakermaa (veden ja maitorahkan seosta tai maitoa)
1 dl vehnäjauhoja (täysjyvä-)
100 g murennettua fetajuustoa (haarukalla muusattua raejuustoa)
1 tl kuivattua minttua (basilikaa tai rakuunaa tai molempia)
0,5 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen: oliiviöljyä
1. Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet.
2. Lisää muut aineet ja
anna turvota 10 minuuttia.
3. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile
lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5
minuuttia molemmilta puolilta.
4. Tarjoa pihvit salaatin ja vaikkapa lämpimien kikherneiden kera. Kastikkeeksi sopii mainiosti pestolla maustettu jogurtti.
Raejuustoa ja täysjyvää sisältävä versio |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti