
LENTÄVÄ JAAKOPPI (4-5:lle)
500 g maustamattomia broilerin rintafileitä (3 kpl)
1 pieni paketti pekonia
200 g tuoreita herkkusieniä
2 1/2 dl ruokakermaa
1/2 dl ketsuppia
1/4-1/2 dl makeaa chilikastiketta
n. 100 g suolapähkinöitä (tässä cashew-)
suolaa ja mustapippuria
Pieni pekoni ja laita kylmälle pannulle. Sillä välin kun pannu kuumenee, leikkaa broilerfileet ja putsatut herkkusienet isohkoiksi paloiksi. Kun pekoni on alkanut saada hiukan väriä, lisää joukkoon broiskun palat ja paista niihin pintaväri. Mausta suolaripauksella ja mustapippurilla. Siirrä sivuun ja paista pannulle jääneessä pekonin rasvassa sieniä, kunnes ne hiukan pehmenevät. Laita uunivuokaan kanat, pekonit ja sienet. Sekoita keskenään ruokakerma, ketsuppi ja chilikastike ja kaada vuokaan. Sekoita hiukan ja paista uunin alatasolla 200 c noin 20 minuuttia. Lisää suolapähkinät pinnalle, kun paistoaikaa on jäljellä reilut 5 minuuttia. Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti