sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

6 omituisuuttani


Minäkin nyt sitten kerron omista omuituisuuksistani, kun niitä on ollut hauska lukea muiden blogeista. Näitä olisi kyllä riittänyt enemmänkin... Haastakoon mukaan itsensä ken tahtoo. Mutta tässäpä siis näitä:

1. Minulla ei ole opiskelujen takia aikaa tehdä ruokaa viikolla (eikä kannattaisikaan, kun yliopistolta saa niin halpaa ja hyvää ruokaa), mutta suunnittelen koko viikon millaisia ruokia voisin tehdä viikonloppuna. Joskus minun on pakko ryhtyä keittiöpuuhiin jo perjantaina kun en malta odottaa pidempään.

2. Katson miehissä ensimmäisenä käsiä ja tunnistaisin kaikki tuntemani miehet käsien perusteella. Kriteerini "hyville" käsille ovat tiukat. En kiinnitä läheskään niin paljon huomiota naisten käsiin.

3. Olen todella huono maantiedossa ja aiheutankin usein hilpeyttä Trivial pursuitissa ynnä muissa tietokilpailuhenkisissä peleissä.

4. En voi sietää kuivahedelmiä. Ainoastaan kuivattuja banaaneja suostun syömään. Inhoan myös kaikenlaisia hilloja ja marmeladeja, kun ne ovat mielestäni niin makeita ja epämiellyttäviä koostumukseltaa. Rusinat ovat erityisiä inhokkejani. Miettikää nyt itsekin, miten kaukana pieni, ruskea, ryppyinen ja tahmea pallero on viinirypäleestä :D!

5. Tykkään yli kaiken kirpputoreista ja shoppailenkin lähes kaikki vaatteeni niiltä. Nykyään siivoan kaapista vanhoja käyttämättömiä vaatteita pari kolme muovikassillista vuodessa, mutta vaatekaapissa ei ole silti koskaan tilaa. Jostain syystä päällepantavaa ei meinaa silti löytyä...

6. Rakastan puhtaita pyykkejä ja silittämistä. Silittäessä pyykeistä tulee ihana tuoksu ja käden jälki näkyy heti. Voisin silittää vain pelkästä silittämisen ilosta - se on minulle melkein yhtä terapeuttista kuin kokkaus ja leipominen.

Ei kommentteja: