maanantaina, elokuuta 04, 2008

Kesäruokaa ulkosalla: kaksi kertaa lohi grillissä

Mikä voisikaan olla helpompaa kuin grilliruoka ja parempaa grilliruokaa kuin lohi?! Niinpä. Tässä taannoin ilta-auringon alla nautitut lohisafkat.


LOHISALAATTI

150 g lohifilettä hunajamarinadissa
haluamiasi salaattiaineksia
raejuustoa
loraus oliiviöljyä ja balsamicoa

Grillaa tai paista lohipala nahkoineen. Kippaa salaattipedille, jonka olet maustanut raejuustolla, oliiviöljyllä ja balsamicolla. Nauti heti auringinpaisteessa hyvän valkkarin kera.



LOHI-HERKKUSIENIVARTAAT

150 g hunajamarnoitua lohifilettä
100 g herkkusieniä
2 tl öljyä
1 tl basilikaa
1 tl soijaa

Paloittele lohi ja herkkusienet isohkoiksi paloiksi. Sekoita lohimarinadiin soija, öly ja basilika. Pyörittele siinä lohi- ja herkkusienipalat ja pistele liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa noin 15 minuuttia ja nauti salaatin kera.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa kesäruokaa,näyttää niin herkulliselta!!:)