lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Nyhjäise tyhjästä: Soijarouhelasagne

Lasagne kuuluu kategoriaan jämäruuasta herkkua. Tähän voi käyttää kaikenlaiset kasvisten, juustojen ja kastikkeiden jämät. Tomaattimurskaa, soijarouhetta ja pastaa taasen on säilyvyytensä takia helppo pitää aina kaapissa. 

Kuvassa näkyvään lasagneen sain uppoamaan porkkanaraasteen ja parmesaanin jämät. Lisäksi makua antoivat tomaattimurska, reilu määrä kelta- ja valkosipulia sekä tietenkin soijarouhe ja mausteet. Taisipa kaapista löytyä purkillinen herkkusieniäkin purutuntumaa antaamaan. Tämä on myös hyvä esimerkki siitä, ettei lasagnen teon tarvitse välttämättä olla aikaa vievää, sekoita-kasaa-tyylinkin siitä saa oikein maukasta!! Laitan tähän vain ainekset, sillä vastaava tarkempi ohje löytyy aiemmasta postauksestani.


SOIJAROUHELASAGNE

Tomaattikastike:
tomaattimurskaa
sipulia
valkosipulia
porkkanaa
herkkusieniä
soijarouhetta
mausteita

Juustokastike:
kevytkermaa/maitoa
parmesaaniraastetta
vehnäjauhoja
mustapippuria

lasagnelevyjä ja juustoraastetta

Sekoita, kasaa, paista ja nauti! 

(P.S Ja kyllä muuten maistuikin saunaoluen kera !!!)

Ei kommentteja: