Lasagne kuuluu kategoriaan jämäruuasta herkkua. Tähän voi käyttää kaikenlaiset kasvisten, juustojen ja kastikkeiden jämät. Tomaattimurskaa, soijarouhetta ja pastaa taasen on säilyvyytensä takia helppo pitää aina kaapissa.
Kuvassa näkyvään lasagneen sain uppoamaan porkkanaraasteen ja parmesaanin jämät. Lisäksi makua antoivat tomaattimurska, reilu määrä kelta- ja valkosipulia sekä tietenkin soijarouhe ja mausteet. Taisipa kaapista löytyä purkillinen herkkusieniäkin purutuntumaa antaamaan. Tämä on myös hyvä esimerkki siitä, ettei lasagnen teon tarvitse välttämättä olla aikaa vievää, sekoita-kasaa-tyylinkin siitä saa oikein maukasta!! Laitan tähän vain ainekset, sillä vastaava tarkempi ohje löytyy aiemmasta postauksestani.
SOIJAROUHELASAGNE
Tomaattikastike:
tomaattimurskaa
sipulia
valkosipulia
porkkanaa
herkkusieniä
soijarouhetta
mausteita
Juustokastike:
kevytkermaa/maitoa
parmesaaniraastetta
vehnäjauhoja
mustapippuria
lasagnelevyjä ja juustoraastetta
Sekoita, kasaa, paista ja nauti!
(P.S Ja kyllä muuten maistuikin saunaoluen kera !!!)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti