Pasta lienee kyllä maailman parasta pikaruokaa. Tämäkin kokeilu todisti, että paras kastike tulee samassa ajassa kuin pasta kypsyy eli noin kymmenessä minuutissa. Näyttävää, maukasta ja ennen kaikkea nopeaa - kehtaisin tarjota fiinimmillekin yllätysvieraille!!
PESTOINEN TOMAATTI-OLIIVI-FETAPASTA (2-3:lle)
1/3 purkkia pestoa (á 185 g)
15-20 kirsikka- tai miniluumutomaattia
6 aurinkokuivattua tomaattia
15 sitruunatäytteistä oliivia (tai haluamallasi täytteellä)
100 g fetajuustoa
1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä (tai tavallista oliiviöljyä)
mustapippuria
(mustaa) pastaa
Laita pastavesi kiehumaan ja leikkaa sillä välin tuoretomaatit puoliksi ja aurinkokuivatut peinehköiksi paloiksi. Laita pasta kiehuvaan suolattuun veteen ja aloita kastikkeen valmistus. Kuumenna öljy pannulla ja heitä joukkoon tomaatit ja oliivit paistele koko ajan käännellen noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon paloitellut fetat ja kuumenna sekoitellen vielä muutama minuutti tai kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta pasta ja tarjoa kastikkeen ja raikkaan salaatin kera.
4 kommenttia:
On kyllä varmasti taivaallista..! Oliivit ja feta sopivat kyllä täydellisest yhteen.
Kiitos kommentista. Maistui kyllä!
Nam... Jos ruoassa on pestoa, oliivia ja fetaa, se ei voi olla huonoa. ;)
Totta turiset Ranja :D!
Lähetä kommentti