KATKARAPU-NUUDELIKEITTO
6 dl kanalientä
200 g pakastekasvissuikaleita (laitoin pakastepaprikaa sekä tuoretta itse paloiteltua sipulia, valkosipulia ja porkkanaa)
pari kourallista paloiteltuja vehnänuudeleita (laitoin täysjyvää)
2 rkl soijakastiketta
hiukan tabascoa tai sambal oelekia
100-200 g katkarapuja
tuoretta persiljaa tai korianteria
(oma lisäys: 2-3 tl limen mehua)
1. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi. Lisää jäiset pakastekasvissuikaleet, paloiteltu nuudeli ja mausteet. Keitä viisi minuuttia.
2. Lisää katkaravut ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää keittoon hienonnettu tuoreyrtti (sekä limen mehu).
4 kommenttia:
Kiitos maistuvasta ja simppelistä reseptistä, tätä syötiin meillä toissapäivänä :)
Olkaatten hyvä, tätä vartenhan ruokablogit ovat olemassa: laittamassa hyvää kiertämään :).
Loistavaa! Kokeilen tätä heti ensi töikseni, mitenköhän herkkusienet toimisivat ko. keitossa? Eikun kokeilemaan.
Sanoisin, että tuoreet herkkusienet sopivat keittoon erinomaisesti. Toivottavasti maistuu!
Lähetä kommentti