Tämä kokeilu oli mukava yllätys. Rahka maistui täyteläiseltä herkulta, mutta on silti kevyttä.
VANILJAINEN KARVIAISRAHKA
1/2 pkt (1 pss) Ekströms vaniljakastikejauhetta
3 dl maitoa
1 tlk (250g) rahkaa
n. 150 g sokeroitua karviaissosetta
2-3 rkl sokeria (tai maun mukaan)
2 tl vaniljasokeria
Valmista vaniljakastike sekoittamalla maito ja vaniljakastikejauhe keskenään. Sekoita rahkan joukkoon sokerit ja karviaissose. Yhdistä kaikki ainekset ja anna rahkan vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia.
(Vinkki: Kokeile myös muilla kirpakoilla marjoilla, kuten mustaherukoilla tai puolukoilla)
2 kommenttia:
Täältäpä löytyi ihana jälkkäri ;) olen tehnyt itse samankaltaista blå bandin vaniljakstikkeeseen ja puolukkahillosta :D
Hei! Kappas vaan, olit tosiaan tehnyt melkein samanlaista joskus. Tämä oli kyllä hyvää. Sain idean, kun oli jäänyt yksi vaniljakastikepussi ja rahkapurkki pyörimään kaappien perälle. Tämä oli kyllä hyvää:)!
Lähetä kommentti