sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

SYYSKILPAILUN VOITTAJAT!!


Syyskilpailu on siis vihdoin ratkennut! Postauksen tekeminen kesti, koska kunniamainintojen jakaminen oli monien hyvien reseptien joukosta vaikeaa. Tässä siis kuitenkin tulokset:

Arpaonni suosi Sohvia, onnittelut!! Laitathan minulle tarkemmat yhteystietosi, niin laitan sinulle paketin postiin tämän kuun aikana. Sohvin reseptin löydätte Keittokomerosta.

Kunniamaininnat menevät Ylimuulille Monkeyfoodiin paahdetuista kurpitsalohkoista, Vilijaanalle Rakkaudesta ruokaan- blogiin vaniljaisista luumu-kookospiiraista sekä Limelle & Pippurille Limepippuriin puolukkaisesta saaristolaisleivästä. Näitä reseptejä lupaan siis ainakin kokeilla tässä jonakin viikonloppuna.

Muitakin ihanan kuuloisia reseptejä oli, joten tuskin rajoittanen kokeiluja vain näihin kolmeen. Jos kaikki osallistujat antavat luvan, voisinkin vielä julkaista linkki/-reseptilistan kaikista ihanista ohjeista, jotka olivat mukana kilpailussa. Näin muutkin pääsisivät osingoille :). Kiitos paljon osallistuneille ja onnea voittajille!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wautsiwau :D Olipas mukava uutinen blogissasi! Laitan vaikka sähköpostiisi osoitteeni!

Meri, Helsinki kirjoitti...

Jeeeeeeeee! Superhauskaa että kokeilet, olen älyn ylppis kunniamaininnasta. :-) Ja kiitos koko kilpailusta, muuten en olisi välttämättä inspiroitunut kurpitsaohjeesta, jota nyt aion soveltaa seuraavaksi bataattiin kun sitä jääkaapin lokerosta löytyy, niin hyvä oli mausteseos.

Puputar kirjoitti...

Ainakin minulta saat luvan linkkien julkaisemiseen. Kokeilin muuten erästä reseptiäsi, käy kurkkaamassa blogissani=). Oli hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis Kiitos Kunniamaininnasta =)lupa myönnetty myös :D

Anonyymi kirjoitti...

Voit minun puolestani julkaista reseptiehdotukseni, eihän ne minun omia ole.