perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Lähes täydellinen pitkäperjantain aamupala

Tänään oli mukavasti aikaa tehdän oikein kunnollinen aamupala ja syödä se rauhassa. Pastanjauhannassa kun oli taannoin puhetta aamupaloista, ajattelin nyt postata tämän kiireettömästi nautitun "erikoisaamupalan". Minusta oli ainakin kiintoisaa kuulla muiden aamupalatottumuksista. Meillä aamiainen sisälsi tänään pääsiäislimppua reiluilla päällisillä, reilusti maitokahvia sekä ihanan mansikka-appelsiinismoothien. Enää jäivät puuttumaan vain suklaamunat, jotka tosin tietoisesti jätin hankkimatta, hih. Olisi mukava kuulla millainen aamu teillä muilla lomalaisilla oli tänään ja millaisen "pääsiäisaamupalan" nautitte...?

Tässä siis tumman pääsiäislimpunviipaleella juustoa, tomaattia, kurkkua, punasipulia, basilikan lehtiä ja hiukan öliiviöljyä. Taustalla tarvittava ämpärillinen maitokahvia :).


Ja sitten mansikka-appelsiinismoothie, johon upposi yksi kaltattu appelsiini, kourallinen jäisiä mansikoita ja pari desiä rasvatonta vaniljajogurttia. NAM!

4 kommenttia:

vilijaana kirjoitti...

Herkkuaamiainen,nam =)

Aurinkotuuli kirjoitti...

Juu:). Smoothiet ovat jatkaneet meillä yhä voittokulkuaan. Eilen joimme yhdet iltapalaksi tuolla samalla reseptillä ja tänään välipalaksi sellaisen, johon tuli: pari desiä rasvatonta vaniljajogurttia, kourallinen jäisiä mansikoita ja puolukoita sekä puolisen desiä maitoa. Illalla ehkä odotettavissa taas uusi satsi. Niin hyvää se vain on :D! *pussaa vielä toistaiseksi uutuuttaan kiiltävää tehosekoitintaan*

lilla my kirjoitti...

Tervehdys täältä länsirannikolta! :) Testaapa joskus sitä "vähän terveellisempää" versiota, jota olen salin jälkeen itselleni joskus sekoitellut. Eli rahkaa, maustamatonta jogurttia, pakastemarjoja, banaania, leseitä ja lisäksi vaikkapa hunajaa makeutta tuomaan. Hyvää on sekin! Ja haba kasvaa (huomenna taas lisää!)... *virn*

Aurinkotuuli kirjoitti...

Hih, häpeäkseni myönnän etten osta maustatonta jogurttia kun se on niin kallista. Tuo Ingmanin rasvaton ja sokeriton vaniljajogurtti kun kustantaa 0,89e/litra. Mutta kai se on kumminkin terveellisempää kuin perinteinen sokeripommi :). Ajattelinkin kyllä et aamiaissmoothieen voisi ujuttaa leseitä ja ehkä esim. mysliä tai neljän viljan hiutaleita >> lisää protskua haballe ;D!!