perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Uusia tuulia keittiössä


Ihanaa, vihdoin sain ostettua pitkään haaveilemani tehosekoittimen!! Se maksoi tarjouksessa vain 35 euroa, joten ei kirpaissut aivan pahasti opiskelijankaan kukkaroa. Laite on OBH Nordican, joten lienee hintansa väärti laadullisestikin. Tässä on kahden päivän aikana tullut käytettyä kyseistä vempainta jo useita kertoja. Olin totaalisesti unohtanut, miten hyviä ovat jogurtista ja tuoreista hedelmistä ja marjoista pyöräytetyt smoothiet. Niitä on tullut juotua useampia lasillisia :). Blenderi hoitaa hommansa vikkelästi, appelsiinin lohkot ja jäiset mansikat hienontuvat jogurtin joukkoon noin 10 sekunnissa. Jopa papujen soseuttaminen hummusta varten käy käden käänteessä. Ah, mikä ihana laite! Amerikkalaistumista tahi ei - tämä saattaa muuttaa aamu- ja etenkin välipalakulttuurimme hedelmäisempään, smoothiepitoisempaan suuntaan. Olen alkanut jo haaveilla myös kesäisistä, jäädrinkkiteemaisista illanistujaisista... Pienestä sitä voi ihminen innostua :).

(P.S Kauniista kuvasta kiitokset poikaystävälle!!)

5 kommenttia:

vilijaana kirjoitti...

Vau,tuohan on upea...itse en vielä omista tehosekoitinta,sauvasekoittimella vaan päästelen ;)

Aurinkotuuli kirjoitti...

Juu, olen oikein tyytyväinen tähän vempaimeen. Se on pieni ja tehokas sekä yllättävän helppo puhdistaa. Lasikannusta lähtee kaikki nopsalla huuhtelulla ja muutamalla harjan pyöräytyksellä. Roisketiiviys on sauvasekoittimeen verrattuna plussaa, vaikka sillä varmasti onnistuu muuten vallan mainiosti.

Aurinkotuuli kirjoitti...

Pitipä vain tulla sanomaan, että olen nyt käyttänyt uutta tehariani joka päivä ja vielä useampaankin otteeseen päivän aikana. On tullut juotua jo monet välipala- ja jälkkärismoothiet. Kertakaikkisen ihana laite :D!

Anonyymi kirjoitti...

Emäntä osti allekirjoittaneelle tuollaisen blenderin lahjaksi. Aluksi sillä tuli tehty lähinnä erilaisia juomia, mutta nyt alkaa löytyä koneelle myös lisää käyttötapoja, koska se pöydällä kuitenkin nököttää. Esimerkiksi eränä iltana kreppejä tehdessä tein lettutaikinan suoraan blenderin kulhoo. Sekoittui näppärästi ja oli helppo kaataa pannulle :-)

Aurinkotuuli kirjoitti...

Hih, itsekin olen kokeillut vasta hummuksen ja erilaisten juomien valmistusta. Kiitos vinkeistä :).