maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Tulinen mango-broilerpasta

Tämä ohje on muokattu supernopeaksi (aikaa kuluu kaikkineen alle 20 min) ja ehkä vähän helpommaksikin versioksi taannoin tekemästäni mango-broilerlasagnesta. Onnistui näinkin vallan mainiosti, vaikka lasagnessa on kyllä oma viehätyksensä ja maut ovat siinä ehkä aavistuksen paremmat pitkän paistoajan vuoksi.


TULINEN MANGO-BROILERPASTA (2-3:lle)

1 ohut broilerfilee/ruokailija (hunajamarinadissa)
1/2 annosta mango-chilifraiche kastiketta (tai 1 prk Valion 5% mango-chilifraichea)
120-150 g tagliatelle-pastaa (raakapaino)

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Laita pasta kiehumaan veteen muutamaksi minuutiksi eli kunnes se on lähes kypsää, ota lideltä ja valuta. Paista broilerfileet kypsiksi kuumalla pannulla (4-5 min/puoli) ja siirrä sivuun. Huuhtaise pannu tilkalla vettä ja kaada fraichekastikkeen joukkoon. Kaada pannulle pasta ja fraichekastike. Anna kuumeta ja muhia muutamia minuutteja, kunnes pastaa kypsyy ja kastike alkaa saota hieman. Nosta päälle kanafileet ja anna koko komeuden kuumentua kannen alla vielä muutama minuutti. Tarjoa makean chilikastikkeen kanssa.

Vinkki: Jos pidät paksusta kastikkeesta, voit saostaa sitä helposti lorauksella pastan keitinvettä, koska siihen on liuennut pastasta paljon tärkkelystä.

Ei kommentteja: